ARANE ISI WHO-WOHAN


1. Isi asem arane klungsu

2. Isi kecipir arane botor

3. Isi duren arane pongge

4. Isi kluwih arane bethem

5. Isi nangka arane beton

6. Isi sawo arane kecik

7. Isi bendha arane gundhu

8. Isi pelem arane pelok

9. Isi kapas arane wuku

1. Isi randhu arane klentheng

11. Isi semangka arane kwaci

12. Isi salak arane geyol utawa kenthos

13. Isi mlinjo arane klathak

14. Isi jambe arane jebug

15. Isi tanjung arane kecik

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s