KWARCAB GUNUNGKIDUL MBIDHALAKEN PESERTA LT IV


Dinten Selasa tanggal 7 Februari 2012, Kwarcab Gunungkidul mbidhalaken peserta Lomba Tingkat IV taun 2012. Peserta LT IV taun 2012 menika Kwarcab Gunungkidul ngintun 6 regu ingkang kedadosan saking 3 regu putra lan 3 regu putri. Para peserta LT IV menika minangka wakil Kwarcab Gunungidul ingkang kapilih awit saking prestasinipun nalika LT III.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s