Wangsalan


WANGSALAN

Wangsalan iku ukara saemper cangkriman nanging batangane sinebut pisan, sanajan ora diblakakake (bisa dititeni ing wanda gatra candake).

Manut wujude wangsalan kaperang:

1. Wangsalan lamba

   Tuladha:

   Roning mlinjo, sampun sayah nyuwun ngaso.  roning mlinjo: so

   Sarung jagung, abot entheng dilakoni. sarung jagung: klobot

   Balung janur ngusadani lara ati. balung janur: sada

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s